Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τι θα διαβάσετε στις εφημερίδες

Η ομιλία στην Θεσσαλονίκη απασχολεί τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Γεμάτο με...λόγια το "καλάθι". Άνθρακες ο λόγος του Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Σσσς μη μιλάτε για τα ...μέτρα που έρχονται. Με αντιφάσεις και ανακρίβειες ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ επιβεβαίωσε ότι έρχονται ακόμη χειρότερες μέρες".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Στο σύστημα που θα τα λέει όλα έξω από τα δόντια, χωρίς δεσμεύσεις από πολιτικούς, κόμματα και διαπλεκόμενους". Η εφημερίδα τονίζει ότι "μεγάλη ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο προκαλεί το νέο κανάλι KONTRA που εκπέμπει από σήμερα και φιλοδοξεί να γίνει η φωνή του λαού απέναντι στο διεφθαρμένο και ετοιμόρροπο σύστημα".

ΒΡΑΔΥΝΗ: "Περαίωση υπό το κράτος πανικού. Προαναγγελία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ". ΕΘΝΟΣ: "Περαίωση με καρότο και μαστίγιο. Ποιες ρυθμίσεις προβλέπονται στο σχέδιο του υπ. Οικονομικών"

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και...πεταμένο. Δεν έδωσε τίποτα στη ΔΕΘ αλλά "εισέπραξε" ένα παπούτσι ο Πρωθυπουργός γλυτώνοντας αυτό που περίμενε τις "πέτρες". Σύμφωνα με την εφημερίδα, "με άδεια χέρια πήγαν με άδεια χέρια έφυγαν. Ο Πρωθυπουργός διήλθε αβρόχοις ποσί από την έκθεση. Πέτρες περίμενε, παπούτσι του ήρθε".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Άλλοτε παρίστανε τον Πινόκιο και άλλοτε τον Μάγο Αλλαντίν ο Γ. Παπανδρέου στις δηλώσεις και στις ομιλίες του στη ΔΕΘ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ρεσιτάλ ασάφειας και στο βάθος νέα χαράτσια. Τρεις ώρες συνέντευξης του πρωθυπουργού χωρίς ουσία. Αγνόησε τα χαμηλά εισοδήματα, υπερασπίσθηκε το Μνημόνιο".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Με τα δυο πόδια σ΄ένα παπούτσι. Ο πρωθυπουργός μετέθεσε τα επώδυνα μέτρα για μετά τον Νοέμβριο"

. ΕΣΤΙΑ: "Τίποτε θετικό για την οικονομία. Ανεπαρκής η μείωσις της φορολογίας".

ΤΑ ΝΕΑ: "Τέσσερα μηνύματα και μία υπόσχεση Παπανδρέου στη ΔΕΘ". Η ΧΩΡΑ:"Ο Γιώργος νανουρίζει η τρόικα εξοργίζει. Παραμονές εκλογών το 2013 υποσχέθηκε να βγούμε από το μνημόνιο".

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki