Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τι θα διαβάσετε στις εφημερίδες

Οι επιλογές του κ.Παπανδρέου για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές αλλά και όσα προηγήθηκαν και όσα έπονται (ανασχηματισμός) συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των πρώτων σελίδων των εφημερίδων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ρήγμα στην κυβέρνηση του Μνημονίου. Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε τους υποψηφίους του. Όλα τα ονόματα".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Αλλάζουμε..." στα λόγια, βουλιάζουμε στην πράξη. Με σύνθημα "Αλλάζουμε ή όχι την Ελλάδα" κατεβαίνει το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Κλονίζει τον Πρωθυπουργό η ομαδική λιποταξία υπουργών από την κρίσιμη μάχη των εκλογών. Ηφαίστειο το ΠΑΣΟΚ από τις επιλογές ήττας στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πελοπόννησο, την Στερεά και την Θεσσαλία".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Το μνημόνιο διακύβευμα των εκλογών. Η αντίθεση ή όχι στη νεοφιλελεύθερη συνταγή του ΔΝΤ κριτήριο της αναμέτρησης του Νοεμβρίου".

ΕΘΝΟΣ: "Θρίλερ Νο2 με σαρωτικό ανασχηματισμό. Έτοιμος για τομές ο Γιώργος μετά τη δυστοκία με τους περιφερειάρχες".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Γερμανός οικονομολόγος, επικεφαλής του διαβόητου γερμανικού οικονομικού ινστιτούτου CESifo Group, προβλέπει ή "απειλεί": Η Ελλάδα οδηγείται σε εμφύλιο πόλεμο". ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Ανάθεμα στην πολιτική Γιώργου και από τον αδελφό του Νίκο. Καταγγέλλει ως καταστροφικά τα μέτρα Παπακωνσταντίνου - Λοβέρδου".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κρύβεται πίσω από Καρατζαφέρη, Κουβέλη και αντάρτες. Ο Πρωθυπουργός αποφεύγει την πολιτική μάχη φοβούμενος "μαύρο" στο μνημόνιο".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Προς νέο μοντέλο πέρα από το ΠΑΣΟΚ. Η επιλογή Γιώργου για Καμίνη, Μπουτάρη, Τατούλη".

ΕΣΤΙΑ: "Αβεβαιότης για το μέλλον. Οι πολίτες αισθάνονται υπό διαρκή διωγμό".

ΤΑ ΝΕΑ: "Το στοίχημα, τολμηρές επιλογές από τον Γιώργο Παπανδρέου και το μήνυμα, προς την πύλη εξόδου οι "απρόθυμοι" υπουργοί. Ανανέωση, ανοίγματα αλλά και σκληρά παζάρια".

Η ΧΩΡΑ: "Θα σαρωθούν οι υποστηρικτές του Μνημονίου. Τρέμει η κυβέρνηση τις κάλπες, την αποχή και το καθολικό "μαύρισμα" των υποψηφίων της".

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki