Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κουϊζ

Αν έχετε διάθεση να λύσετε ένα κουίζ διαβάστε προσεκτικά τις απαντήσεις που έδωσε γνωστός πολιτικός σε κυριακάτικη εφημερίδα και απαντήστε στις δικες μας ερωτήσεις :

α. Πως χαρακτηρίζετε το ύφος των απαντήσεων

β.Είναι απαξιωτικές οι απαντήσεις που αφορούν τη δράση και τις επιλογές των υπολοίπων- εκτός του δικού του κομμάτων

γ. Έχει δικαίωμα κάποιο δημόσιο πρόσωπο να είναι κριτής των πάντων και των Πάντων...

Όχι δεν θα σας θέσουμε την ερώτηση ποιός είναι ο πολιτικός διότι είναι εύκολη η απάντηση και σε κάθε περίπτωση εμείς στο realestatenews.gr δεν κρίνουμε πρόσωπα αλλά πολιτικές και για το λόγο αυτό ελάχιστες φορές τα ρεπορταζ περιορίζονται στο τίτλο του πολιτικού ή του αυτοδικοικητικού στελέχους

Το κείμενο είναι το εξής:

".. Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού και τα σενάρια που φέρουν τον ..., να αναλαμβάνει ρόλο "πολιτικού του προϊσταμένου", ο ...σημείωσε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να του μπει "καπέλο".

"Δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε να αυτοκτονήσουν", ήταν το σχόλιό του για το ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να επιχειρήσει τη συγκρότηση αντικυβερνητικού μετώπου στις περιφερειακές εκλογές.

Χαρακτήρισε "τερατώδη" και "αλητεία" τη σύμπραξη συντηρητικών με "σταλινικούς" και "αναρχοαυτόνομους" κομμουνιστές και εκτίμησε ότι δεν θα το δεχθεί ο "αξιοπρεπής" κόσμος της Ν.Δ.

Για το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ ο , είπε πως "πολύ θα λυπηθώ αν τον δω να καταντά έτσι".

Για τα σενάρια επιστροφής του στο προσκήνιο για να "ενώσει" τη συντηρητική παράταξη σχολιάσε, "γιατί είναι ανάγκη να μπω εγώ σε μια τέτοια απερίγραπτη δυστυχία με το να σκέφτομαι τέτοια πράγματα;"

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki