Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τι θα διαβάσετε στις εφημερίδες

Το αδιέξοδο στην παιδεία και τα προβλήματα στην οικοονομία οδηγούν σε ανασχηματισμό . Αυτά τα τρία θέματα κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ : "Η Άννα Διαμαντοπούλου ομολογεί: Η χειρότερη σχολική χρονιά των τελευταίων 35 χρόνων"

ΤΟ ΒΗΜΑ: "Ομολογία - σοκ για τα κενά στα σχολεία. Διαμαντοπούλου: Εφέτος θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά"

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Δεύτερες σκέψεις για τους φόρους. Από τις αρχές του 2011 οι αλλαγές στον ΦΠΑ, οριστικές αποφάσεις τον Σεπτέμβριο"

Ο ΛΟΓΟΣ: "Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαιώνει: Καμιά αύξηση του ΦΠΑ το 2010, μετά...Αποκλείει τη λήψη πρόσθετων μέτρων ο Φ. Σαχινίδης"

Η ΝΙΚΗ: "Ολική επαναφορά. Όλες οι ανατροπές σε ΔΕΚΟ και δημόσιο τομέα"

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Σημαντική πρωτοβουλία του ΚΚΕ η επίσκεψη στις πρεσβείες χωρών της Μέσης Ανατολής. Αγωνιστική επαγρύπνηση ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επιβουλές"

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ζοφερή η πορεία της Οικονομίας από την ανίκανη κυβέρνηση. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των οικονομικών επιτελών της Ν.Δ."

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Τρώμε από τα έτοιμα...και η κυβέρνηση ανασχηματίζεται. Την ώρα που η αγορά ασφυκτιά, ο πρωθυπουργός αρθρογραφεί στο Διαδίκτυο"

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Η τρόικα αλλάζει τη δομή στην κυβέρνηση και στο Μαξίμου. Υπερυπουργός χωροφύλακας για την πιστή εφαρμογή του Μνημονίου"

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Θυσίες εις μάτην. Βαθαίνει την ύφεση η περικοπή των δημοσίων επενδύσεων"

ΕΘΝΟΣ: "5 αλλαγές σε Μαξίμου - κυβέρνηση. Ερρίφθη ο κύβος για πρωτοβουλίες Γιώργου με ορίζοντα τη ΔΕΘ"

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Αλβανός αφού βίασε κοριτσάκι το έπνιξε σε πηγάδι. Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα από το αποτρόπαιο και ειδεχθές έγκλημα στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Ψεύτεεες! Άλλα είπατε και άλλα γίνονται στην οικονομία. Ανακάλυψαν πάλι οι κυβερνώντες τη δημιουργική λογιστική"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Χωρίς 12.000 καθηγητές αλλά με σχέδιο καταστολής. Η κυβέρνηση σηκώνει τα χέρια για τα κενά, δηλώνει όμως έτοιμη για τις καταλήψεις"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ο νέος χάρτης των τοπικών αρχόντων. "Καλλικράτης": από 17.646 σε 9.970 οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι" ΕΣΤΙΑ: "Απουσιάζει η κοινή λογική. Μοναδικό ελληνικό φαινόμενο"

ΤΑ ΝΕΑ: "Φυγή προς τα εμπρός. Νέο ξεκίνημα σχεδιάζει ο Γ. Παπανδρέου"

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki