Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Προσφορά απο το realestatenews.gr

Εσείς, σε ποια κατηγορία ανήκετε; Το 70% των Μεσιτών Ακινήτων το σκέφτονται ή έχουν ήδη αλλάξει εργασία. Οι υπόλοιποι αγωνίζονται να κατακτήσουμε μερίδιο αγοράς, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντας τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους. Τόσο οι Πραγματογνωμοσύνες (Broker Price Opinion) που αφορούν τις τιμές των ακινήτων όσο και η Διαχείριση Οικιστικών Ακινήτων και Μικρών Επενδύσεων (Property Management) είναι δυο αντικείμενα που κερδίζουν έδαφος όλο και περισσότερο. Η ζωντανή και επίκαιρη γνώμη του μεσίτη για τις τιμές των ακινήτων, που διαρκώς αλλάζουν, είναι χρήσιμη και απαραίτητη σε Τράπεζες, Δικαστήρια, Κληρονομιές κλπ. Η υψηλή φορολογία, η δυσκολία μίσθωσης και φροντίδας των ακινήτων όσο και τα προβλήματα αξιολόγησης μισθωτών και συλλογής μισθωμάτων έχουν ωθήσει σε οριακά σημεία τις αποδόσεις των ακινήτων. Αναμένεται ότι σύντομα, όπως στο εξωτερικό, κάθε ιδιοκτήτη θα έχει ανάγκη επαγγελματικής συνδρομής στην Διαχείριση των Ακινήτων τους. Προσφέροντας , δύο επί πλέον, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στο πελατολόγιο τους οι Επαγγελματίες του Κλάδου των Ακινήτων αποκτούν δύο ακόμη σημαντικές πηγές εισοδήματος! Ειδική προσφορά για τους Συνδρομητές του realestatenews.gr: Τα δύο προγράμματα κατάρτισης στην τιμή του ενός!

1. "BPOR Ο Ρόλος του Μεσίτη στη Διαδικασία της Εκτίμησης"

2. "Διαχείριση Κατοικιών και Μικρών Επενδυτικών Ακινήτων SFH201

Εγγραφείτε σήμερα και παρακολουθήστε, από το γραφείο σας, (on line) μέσω Η/Υ και τα δύο προγράμματα στην τιμή των 250 ευρώ.

Κλικ εδώ για προεγγραφή και περισσότερες πληροφορίες

Και τα δυο Προγράμματα Κατάρτισης ακολουθούν διεθνή πρότυπα πιστοποίησης, είναι το αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Μεσιτών Αμερικής NAR, του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαχείρισης Ακινήτων IREM , της Αμερικανικής Ένωσης Διαχειριστών Ακινήτων NARPM, και στην Ελλάδα παρέχονται από την Flexice P.C. υπό την αιγίδα της CEREAN. Πληροφορίες: Τηλ: 2118004734

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki