Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ακίνητα μαγνήτης προς πώληση

Ακίνητα χρυσάφι προσφέρονται προς πώληση σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πρόκειται για μεγάλες εκτάσεις. πολυτελείς βίλλες ακόμα και νησιά. Ενδεικτικά αναφέρονται κάποια απο αυτά που βρίσκονται στις λίστες μεγάλων γραφείων του εξωτερικού :

-7 εκατ. € κοστίζει η έκταση 1.615 στρεμμάτων στην Πελοπόννησο. Το συγκεκριμένο ακίνητο θεωρείται μοναδικό και σε πολύ καλή τιμή. Βρίσκεται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας Christie's International Real Estate. Τα 340 στρέμματα είναι γεωργικές εκτάσεις, ελαιώνες και αμπελώνες, ενώ το υπόλοιπο είναι ένα καταπράσινο ιδιωτικό δάσος. Είναι 90 λεπτά από την Αθήνα, μόλις 7 χιλιόμετρα από την Επίδαυρο και κοντά σε μνημεία όπως οι Μυκήνες, Τίρυνθα, Κόρινθος, Αργος, Νεμέα, ενώ είναι σε μικρή απόσταση το Πόρτο Χέλι. Στο πανέμορφο αυτό κτήμα βρίσκεται πέτρινο αρχοντικό 700 τ.μ. στην πλαγιά ενός λόφου με 7 υπνοδωμάτια αλλά και θερμαινόμενη πισίνα.

-Στην Κέρκυρα πωλείται βίλα 530 τ.μ. με 4 υπνοδωμάτια τρία μπάνια, σαλόνι με τζάκι, πισίνα κ.λπ. αντί 1,8 εκατ. δολαρίων, ενώ η αρχική τιμή ήταν 2,8 εκατ. δολάρια.

-Στη Μύκονο η Wall Street Journal ανακαλύπτει μια βίλα με εξαιρετική παραλία, η οποία πωλείται 1,8 εκατ. δολάρια, 18% φθηνότερη.

-36 εκατ. € πωλείται το ιδιωτικό νησί «Chora Private Island» κοντά στην Αττική. Εχει επιφάνεια πάνω από 350 στρέμματα και διαθέτει ζώνες για εμπορική ή οικιακή χρήση.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki