Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Επτα "εντολές" για πωλητές

Εχετε βγεί ως πωλητής εδώ και τέσσερεις μήνες και δεν καταφέρατε να πουλήσετε το σπίτι ; Τότε θα πρέπει να προετοιμαστείτε για το φθινόπωρο. Όλα δείχνουν όμως ότι απο τον Σεπτέμβριο οι πιέσεις στην αγορά θα ενταθούν και για αυτό προετοιμαστείτε . Μπορεί να σας κοστίσει λιγα χρήματα παραπάνω αλλά ορισμένες κινήσεις είναι απαραίτητητες. Ποιές; Διαβάστε τον οδηγό που ακολουθεί:

* Η πώληση εξαρτάται απο την πρώτη εντύπωση. Ξεκινήστε λοιπον απο το εξωτερικό του σπιτιού . Πράσινο στο μπαλκόνι , καθαρή εξώπορτα και εξωτερικοί τοίχοι χωρίς σημάδια δίνουν μία καλή πρώτη εντύπωση.

* Βεβαιωθείτε ότι υδρορροές είναι καθαρές και η περίοδος αυτή είναι η πιό κατάλληλη για καθαρισμό.

* Εάν έχετε φυτά ή λουλούδια μη τα παραμελήσετε το καλοκαίρι γιατί η επαναφορά τους θα σας κοστίσει και η αντικατάσταση τους με καινούργια θα δείχνει σε ένα εμπειρο μάτι επιτήδευση. * Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βάψετε το σπίτι σας .

* Τοίχοι. Η καλύτερη επιλογή χρωμάτων είναι εκείνα που αναδεικνύουν το φως. Ένα φωτεινό κίτρινο ή μπεζ θα κάνουν το δωμάτιο να αισθάνονται πιο δροσερή από ένα τούβλινοο κόκκινα ή σκούρο γκρι .

* Παράθυρα. Βεβαιωθείτε ότι τα παράθυρά σας είναι πεντακάθαρα , ειδικά αν ζείτε σε μια ηλιόλουστη περιοχή που δεν παίρνει πολύ βροχή πτώση .

* Αφήστε το φως μέσα στο σπίτι για να το αναζωογονήσετε. Αφήστε ανοικτές τις κουρτίνες , ώστε άφθονο φως να φωτίζει το εσωτερικό του σπιτιού .

* Απαλλαχθείτε από κάθε δυσοσμία γιατί η οσμή κτυπά πρώτα την μύτη του αγοραστή. Οσμές απο από τον καπνό του τσιγάρου ή κατοικίδια ζώα μπορούν να απωθήσουν ακόμα και τον πιό θετικό υποψήφιο.Δε υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό σε αγοραστή από το άρωμα ενός φρεσκοψημένου ψωμιού.... !

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki