Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Οκτώ λάθη προς αποφυγή

Η πώληση του σπιτιού σας - ειδικά αν δεν το έχετε κάνει στο παρελθόν - μπορεί να είναι εκπληκτικά χρονοβόρα και συναισθηματικά προκλητική. Ξένοι θα μπουν στο σπίτι σας θα ανοίγουν ντουλάπια και τη ντουλάπα σας . Θα επικρίνουν επιλογές σας και θα σας προσφέρουν λιγότερα χρήματα από ό, τι νομίζετε ότι το σπίτι σας αξίζει . Καθώς δεν υπάρχει εμπειρία είστε επιρρεπείς στα λάθη

Λάθος No.1 -  Μόλις αποφασίσετε να πωλήσετε το σπίτι σας , είναι χρήσιμο να αρχίσετε να σκέφτεστε ως επαγγελματίας και όχι ως ιδιοκτήτης του σπιτιού . Επίσης , προσπαθήστε να θυμηθείτε πώς αισθανθήκατε όταν αγοράζατε το σπίτι. Οι περισσότεροι αγοραστές θα είναι επίσης σε μια ανάλογη κατάσταση . Μελετήστε αλλαγές στην εμφάνιση , που θα βοηθήσουν στην τιμή και στο χρόνο πώλησης .

Λάθος No.2 - Ερευνα αγοράς Θα χρειαστείτε να κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά πρόσφατα ακίνητα που πουλήθηκαν στην περιοχή σας και την προσφορά. Βρείτε ένα καλό δικηγόρο και ένα τεχνικό επιθεωρητή.

Λάθος No.3 - Τιμή Η ζητούμενη τιμή είναι το κλειδί . Θυμηθείτε την ανάλογη ανάλυση της αγοράς που κάνατε όταν αγόρασατε το σπίτι για να υπολογίσετε μια δίκαιη τιμή προσφοράς.

Λάθος No.4 -Υπομονη Οποιαδήποτε έξυπνος αγοραστής θα διαπραγματεύεται , και αν θέλετε να ολοκληρωθει η πώληση , πρέπει να παίξετε το παιχνίδι .

Λάθος No.5 - Την κατάλληλη εποχή. Η αγορά εμφανίζει εποχικότητα . Φθινόπωρο και άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για πωλήσεις.

Λάθος No.6 - Προσπαθώντας να κρύψετε σημαντικά προβλήματα Κάποιο πρόβλημα με το ακίνητο θα αποκαλυφθεί κατά την επιθεώρηση του αγοραστή .Για το λόγο αυτό είτε διορθώσετε το πρόβλημα , η προσαρμόστε την τιμή . Συνειδητοποιήσει ότι εάν δεν λυθεί το πρόβλημα εκ των προτέρων, τότε μπορεί να χαθεί ικανός αριθμός αγοραστών που θέλουν ένα σπίτι με το κλειδί στο χέρι .

Λάθος No.7 -Προετοιμάστε το σπίτι σας προς πώληση Καθαρισμό και συντήρηση είναι απαραίτητες κινήσεις για να πωληθεί το σπίτι.

Λάθος Νο.8 - Υπογραφή συμβολαίου Μη δεσμευτείτε με κάποιο αγοραστή που δεν έχει έγκριση δανείου ή που περιμένει να πουλήσει για να σας ξοφλήσει.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki