Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πως θα πάρετε την απόφαση

Η αγορά ενός σπιτιού είναι σημαντική υπόθεση. Ας ρίξουμε μια ματιά στις επτά εντολές για τον αγοραστή.

1. Ελέγξτε τα θεμέλια Η στατικότατα του κτιρίου σε μία σεισμογενή χώρα είναι η βάση του κάθε ελέγχου. Βλέπετε κάποιες ρωγμές στο σκυρόδεμα ή στην πέτρα ή στην τοιχοποιία ; Ψάξτε το περισσότερο!

2. Ελέγξτε τον εξοπλισμό θέρμανσης και ψύξης. Πόσων χρονών είναι; Λειτουργεί κανονικά; Αντικατάσταση τους μπορεί να κοστίσει πολλά λεφτά.

3. Δείτε για ζημιές διαρροών. Πρόκειται για πολύ σοβαρή ζημιά που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε. Ψάξτε για καφέ ή λευκά σημάδια στους τοίχους.. Αυτά μπορούν να δείξουν μία προηγούμενη διαρροή. Εάν το δάπεδο είναι γυμνό, ψάξτε για οριζόντιους λεκέδες. Να είστε δύσπιστοι εάν το υπόγειο έχει βαφτεί πρόσφατα. Οι πωλητές το κάνουν για να κρύψουν διαρροές. Είναι επίσης σημαντικό να ελέγξετε το μπάνιο και κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας. Ψάξτε για πιθανούς λεκέδες μούχλας.

4. Ελέγξτε το ηλεκτρικό σύστημα Ειδικά αν πρόκειται για σπίτι άνω των 30 ετών ο έλεγχος αυτός είναι απαραίτητος!

5. Κοιτάξτε το σπίτι τουλάχιστον δύο φορές Να θυμάστε. Μία δεύτερη ματιά φανερώνει ατέλειες που δεν τις αντιληφθήκατε από την πρώτη.

6.Κάντε επιθεώρηση Αυτό είναι παλιά συμβουλή, αλλά πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην την εφαρμόζουν.

7. Σκεφτείτε ότι αν η τιμή είναι πάρα πολύ καλή για να είναι αληθινή Εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας . Εάν η τιμή στο σπίτι των ονείρων σας είναι ύποπτα χαμηλή , υπάρχει πιθανώς ένας λόγος. Βρείτε τον..

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki