Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

...Υπάρχει και η ενοικίαση

Δεν μπορείτε να πουλήσετε το σπίτι σας σε μία ικανοποιητική τιμή; Στην περίπτωση αυτή η διέξοδος που προσφέρει η ενοικίαση μπορεί να είναι ικανοποιητική.

Ας πάμε όμως τα πράγματα απο την αρχή:

1. Σε μια οικονομία σε πτώση , οι πιθανότητες  ο ιδιοκτήτης σπιτιού να έχει μια προσφορά που να πλησιάζει την τιμή που κρίνει ο ίδιος ως ικανοποιητική είναι περιορισμένες.Η εκμίσθωση θα προσφέρει ένα συμπληρωματικό εισόδημα, ενώ παρέχει επίσης το χρόνο στο οποίο οι τιμές κατοικιών μπορεί να ανέβουν . Αυτό θα επιτρέψει στον ιδιοκτήτη σπιτιού για να πάρει μια καλύτερη τιμή για το σπίτι, όταν αυτός ή αυτή αποφασίσει να πουλήσει.

2. Αναβαθμίσεις: Αν το ακίνητο χρειάζεται κάποιες βελτιώσεις πριν από την πώλησή,η ενοικίαση θα μπορούσε να προσφέρει το χρόνο και το εισόδημα για να γίνει αυτό.

3. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να διαπιστώσουν ότι η εκμίσθωση σε μία πτωτική αγορά μπορεί να παρέχει χρηματοδότηση για μια άλλη επένδυση .

4. Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού μπορεί να έχει προβλήματα στην εξυπηρέτηση του στεγαστικού του δανείου και να θέλει να πουλήσει τουλάχιστον στην τιμή της εκτίμησης . Με τα σημερινά δεδομένα η αναχρηματοδότηση είναι δύσκολη ενώ οι τιμές βρίσκονται χαμηλότερα σε σύγκριση με πριν απο τρία χρόνια. Στην περίπτωση αυτή, η εκμίσθωση θα βοηθήσει να καλυφθεί το σύνολο ή μέρος των δόσεων , ενώ παρέχει στο ιδιοκτήτης σπιτιού μια πιθανότητα να πωλήσει αργότερα χωρίς χασούρα ή και με ένα κέρδος. Με αυτό τον τρόπο, ο ιδιοκτήτης σπιτιού μπορεί να αποκομίσει τα οφέλη τόσο της ενοικίασης και πώλησης του ακινήτου.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki