Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα σημάδια της υποβάθμισης

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες φαινομένων αύξησης της εγκληματικότητας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Αυτό πέρα απο τις επιπτώσεις που έχει στην δημόσια ασφάλεια οδηγεί και σε υποβάθμοση της ακίνητης περιουσίας. Εντοπίσαμε λοιπόν τα σημάδια της υποβάθμισης και σας τα παρουσιάζουμε:

1. Οι Τοπικές Επιχειρήσεις Αν ξαφνικά διαπιστώσετε ότι το παραδοσιακό κατάστημα επιδιόρθωσης ρούχων παραχωρεί τη θέση σου σε μπαρ και το εστιατόριο γίνεται κατάστημα ηλεκτρονικών παιγνιδιών κάτι δεν πάει καλά. Ελέγξτε έξω τις επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στο σπίτι. Εάν υπάρχουν πολλά καταστήματα που μπορεί να συγκεντρώνουν ανθρώπους αμφίβολής νομιμότητας ή και ανθρ'ώπους απο άλλες περιοχές τότε θα πρέπει να κάνετε ένα καλύτερο έλεγχο. Μία ή δύο επιχειρήσεις σε κάποιο δρόμο δεν είναι ανησυχητικό αλλα...

2. Πληθυσμός

Εάν οδηγείτε μέσα σε μια γειτονιά και δείτε 20 άστεγους ανθρώπους μέσα σε λίγα λεπτά, αυτό είναι ένα σαφές σημάδι προειδοποίησης. Αν όμως είστε σε μία πολυσύχναστη γειτονιά τότε δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί ιδιαίτερα.

3. Πολλά πωλητήρια και ενοικιαστήρια

Αυτό ίσως είναι το πιο  σαφές μήνυμα ότι κάτι δεν πάει καλά στην γειτονιά . Οι μαζικές πωλήσεις και τα πολλά κενά διαμερίσματα ερμηνεύονται ότι για κάποιο λόγο οι κάτοικοι απομακρύνονται απο την συγκεκριμένη γειτονιά. Το ιδίο ισχύει και για ένα μεγάλο αριθμό κενών κασστημάτων αφού αυτό σημαίνει ότι η εισοδηματική στάθμη της γειτονιάς πέφτει. Σε κάθε περίπτωση κενοί χω΄ροι καταστημάτων συνήθως σημαίνει εμπορική υποβάθμιση.

4 Παρουσία της αστυνομίας

Αν παρατηρήσετε πολλά αυτοκίνητα της αστυνομίας περιπολούν την περιοχή, που μπορεί να είναι ένα κακό σημάδι.

5. Συντήρηση των δρόμων

Δρόμοι με τρύπες, εγκαταλελειμένα αυτοκίνητα, ξερά λουλούδια στα μπλακόνια και απεριποίητα δένδρα σημαίνει ότι ο δήμος δεν ενδιαφέρεται για την γειτονιά. Τπ ίδιο ισχύει και για τα βρώμικα πεζοδρόμια. Τώρα το γιατί δεν ενδιαφέρεται θα πρέπει να το βρείτε ρωτώντας στο δήμο και στο αστυνομικό τμήμα.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki